Kuvitus hinnat ja kuvitusten kategoriat

Olemme piirtäneet tuhansia yksittäisiä piirroksia lukuisiin projekteihin, eri tyylejä käyttäen ja eri teknikoin. Piirroskuvia syntyy huopa- ja värikynillä, siveltimillä, akryyli- ja öljyväreillä sekä digitaalisesti tietokoneen piirtopöydällä, myös tekniikoita yhdistellen. Teemme yritysten ja yhteisöjen toimeksiannosta piirroksia mm. oppikirjoihin, oppaisiin, kirjoihin, kirjan kansiin, julisteisiin, mainoksiin, käyttöohjeisiin, painotuotteisiin, sanoma- ja aikauslehtiin, esityksiin sekä erilaisiin markkinoinnin tarpeisiin.

Piirroskuvien tilaajaa varten olemme jakaneet piirroskuvat eri kategorioihin piirroksen koon, toteutustavan ja vaikeusasteen mukaan. 

Kuvituksen hinta riippuu aiheen laajuudesta, kuvaan tulevan sisällöstä, toteutustekniikasta, projektikokonaisuudesta, kuvien määrästä ja käyttötarkoituksesta sekä siitä, kuinka paljon käytetään aikaa suunnitteluun, esivalmisteluihin, aineiston keräämiseen, eri luonnosvaihtoehtojen tekemiseen ja yhteistyöhön asiakkaan kanssa. Kuvitustyöhön sisältyvät kuvittamisen luovatyö sekä kuvien käyttöoikeudet.

Tutustu kuvituksiin, kategorioihin sekä hinnoitteluun ja pyydä tarjous. Lähtökohtaisesti voit esittää kuvittajalle myös projektiin varatun budjetin hintaneuvottelujen pohjaksi. Hinnat ovat alkaen-hintoja, suuntaa-antavia esimerkkihintoja yksittäisille piirroksille (alv. 0%), sisältäen kuvan käyttöoikeudet yhteen ennaltasovittuun julkaisukertaan. Määräalennukset tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeudet hinta- ja teknisiin muutoksiin. Hinnat voimassa toistaiseksi. Kuvitukset ovat tekijänoikeuden alaista materiaalia. Tekijänoikeus säilyy tekijällä.

Kysy lisää ja pyydä tarjoustamme!

1. Pieni yksivärinen kuvitus

Muutamalla viivalla tehty viivakuva. Näyttää helpolta, mutta tosiasiallisesti työ vaatii tarkkaa kynänkäyttöä. Käsi ei saa vapista. Viivakuva sopii mm. kuvituskuvaksi käyttöohjeisiin. Tekniikka: 1-värinen tietokonegrafiikka, tarkka vektorigrafiikkapiirros tai käsivaralla tehty tussipiirros. Yleinen toteutusmuoto on sarja useita piirroskuvia saman projektin yhteydessä. 

2. Pieni värillinen kuvitus

Sopii mm. pieniksi kuvituskuviksi kirjoihin ja mainoksiin. Tekniikka: monivärinen tietokonegrafiikka, bittikartta jpeg tai png, pieni nopeilla kädenliikkeillä tehty väritetty ääriviivapiirros, nopeasti työstetty vesiväri- tai akryylimaalaus. Tehdään yleensä sarja useampia piirroskuvia saman projektin yhteydessä.

3. Keskikokoinen kuvitus

Sopii mm. kuvituskuviksi kirjoihin, esitteisiin, esityksiin ja mainoksiin. Tekniikka: monivärinen tietokonegrafiikka, bittikartta jpeg tai png, väritetty ääriviivapiirros, vesiväri- tai akryylimaalaus. Vaatii luonnostelua ja yhteistyötä asiakkaan kanssa.

4. Haasteellinen kuvitus

Sopii mm. kuvituskuviksi kirjoihin ja mainoksiin. Tekniikka: monivärinen tietokonegrafiikka, bittikartta jpeg tai png, pdf, väritetty ääriviivapiirros, vesiväri- tai akryylimaalaus. Vaatii luonnostelua ja yhteistyötä asiakkaan kanssa.

5. Vaativa kuvitus

Vaativia kuvitusratkaisuja kirjoihin, esitteisiin, julisteisiin ja mainoksiin. Tekniikka: monivärinen tietokonegrafiikka, bittikartta jepg, pdf tai vektorigrafiikkaa, väritetty tussipiirros, vesiväri- tai akryylimaalaus, 3D. Vaatii suunnittelua, luonnostelua ja tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa.

6. Erityisratkaisut. Hinnat sopimuksen mukaan

Yhteistyössä asiakkaan kanssa sovittavia kuvituskokonaisuuksia eri medioihin, kirjoihin ja hankkeisiin. Asiakkaan kanssa sovitaan yhdessä projektin aikataulusta, kuvien määrästä, hinnoittelusta, kuvitustekniikasta ym.

7. Animaatiot. Hinnat sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä. Keskustellaan yrityksesi markkinoinnin kehittämisestä.


PUHELIN 0400 802 311 • heikki.luukkonen@hl-mark.fi

Y-tunnus: 1219762-1