Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Nimi: HL-Mark
Y-tunnus: 1219762-1
Yrityksen postiosoite: KOKKOSENLAHDENTIE 154 52100 ANTTOLA (MIKKELI)
Puhelin: 0400 802 311

Rekisterikuvaus ja seloste ovat nähtävissä osoitteessa www.hl-mark.fi/rekisteriseloste. Henkilötietolain 26§:n ja 30§:n mukaiset yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina em. osoitteeseen.

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Nimi: Heikki Luukkonen
Puhelin: 0400 802 311
Sähköposti: hessu@hl-mark.fi

3. Rekisterin nimi

HL-Markin asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteritietoja käsitellään laskutukseen ja maksujen perintään, markkinointiin sekä asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen. Suoramarkkinointiin tietoja käytetään vain voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä rekisterin pitäjälle.

5. Rekisterin sisältämät tiedot

  • Asiakasyrityksen nimi, osoite ja yhteisötunnus
  • Yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja työsähköpostiosoite
  • Suoramarkkinointilupa

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, asiakkaalta itseltään sekä yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä. Tietoja pidetään yllä sähköisesti. 

7. Tietojen luovutus

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, , paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä. Tietoja ei siirretä kolmanteen maahan tai kansainväliselle järjestölle.

8. Rekisterin suojauksen periaate

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka ovat vain rekisteriasioita hoitavalla henkilöllä. 

Rekisteriseloste on laadittu ja tarkastettu 10.5.2018.